Societatea desfăsoară următoarele activități principale:

→ decolmatări, dragaje, destufizări și ecologizări acvatorii portuare;
→ dragaje in zona barajelor, bălți, lacuri și canale, cu utilaje specifice;
→ drăgi cu cupe și absorbant refulante, greifere plutitoare, dragline, excavatoare etc.
→ lucrări hidrotehnice;
→ fundații speciale;
→ construcția si reparația navelor fluviale de mici și medii dimensiuni.
Lucrarile de dragaj se efectueaza atat cu utilaje proprii cat si cu utilaje inchiriate de la parteneri, firma dispunand de personal tehnic de specialitate necesar executarii unor astfel de lucrari.
Vanturile puternice din sezonul de iarna au un puternic efect de erodare. Aceasta situatie face extraordinar de util dragajul pentru restaurarea plajelor prin depunerea de nisip. Dragajele sistematice asigura navigatia in conditii depline de siguranta, constituie un beneficiu pentru echilibrul biosistemului. Deschiderea de canale asigura circulatia apei si a vietuitoarelor, transportul nutrientilor si evacuarea apelor uzate. Dragajele au rolul de a reface adancimile si conditiile necesare vietuitoarelor acvatice. Utilizand dragile este unul dintre modurile cele mai eficiente de a crea noi insule prin depuneri controlate de material pentru a reface zonele afectate sau pentru a crea noi teritorii.
De asemenea pentru indepartarea sedimentelor transportate inevitabil de apele curgatoare si care, la un moment dat, pun in pericol navigatia sau libera scurgere a apelor, sunt necesare, periodic, lucrari de executie de dragaje de intretinere. Acest tip de dragaj este util si in bazine naturale folosite de comunitati pentru stocarea rezervelor de apa. Dragajele reprezinta un factor determinant asigurand adancimile minime necesare navigatiei, debite marite pe sectoarele prelucrate, precum si un efect de autodragare. Constructiile hidrotehnice sunt acelea care sunt realizate pentru a retine un volum de apa (cum ar fi barajele, digurile), pentru a dirija un volum de apa (stavile), cele de regularizare a cursurilor de apa si diverse lucrari de aductiune. Scopul acestora poate fi hidroenergetic, adica se foloseste energia apei, portuar, sau pentru transportul pe apa.

Seriozitate

100%

Profesionalism

100%

Servicii profesionale

100%